Talare

Lär känna två av branschens mest eftertraktade experter inom datacenter och molnlösningar.

Markus och Micke delar sin kunskap och erfarenhet från faktiska kunduppdrag – både det som funkar och det som gått åt pipsvängen!

Tillsammans har de satt ihop en agenda som täcker alla de senaste uppdateringarna och nyheterna från Microsoft.

Mikael Nyström är en av talarna på TrueSec Datacenter & Cloud Roadshow

Mikael Nyström

Mikael “Deploymentbunny” Nyström är världsledande expert inom Microsoft-infrastruktur och har tilldelats Microsofts eftertraktade utmärkelse Most Valuable Professional (MVP) i över tolv år.

Han arbetar hos TrueSec som IT-arkitekt, konsult, talare och instruktör med världen som sitt arbetsfält. Mikael är ständigt uppdaterad på det senaste som sker i utvecklingen kring System Center, Windows Server och Active Directory.

Som passionerad IT-geek delar han frikostigt med sig av sina erfarenheter i sociala medier:

   

Markus Lassfolk är en av talarna på TrueSec Datacenter & Cloud Roadshow

Markus Lassfolk

Markus har ett brett kompetensområde inom Microsoft infrastruktur och är Microsoft Most Valuable Professional (MVP) inom System Center Cloud & Datacenter Management samt jobbar som Principal Technical Architect för TrueSecs Datacenter & Cloud Team.

Dagligen arbetar han med produkter och teknologier så som System Center, Virtualisering, Windows Azure Pack och givetvis Windows Server när han bygger lösningar för Hosters och stora företag.

Med sin tekniska bredd och djupa kompetens är Markus Lassfolk både en enormt uppskattad arkitekt, föreläsare, lärare och en regelbunden medlem av Microsofts TAP program där han testar och ger feedback till utvecklarna tidigt i utvecklingen av nya produkter så som Windows Server och Azure.