Agenda

Agendan för TrueSecs Datacenter & Cloud Roadshow presenteras av Markus Lassfolk och Mikael Nyström

Markus och Micke presenterar en fullspäckad agenda

Sessionerna är på svenska. Materialet kommer inte att spelas in.

Registrering med smörgås och kaffe eller te.

Vad är det som pågår i Redmond just nu?

Åt vilket håll är Windows Server, Windows klienten, Azure, Office 365 och datacenter på väg?

Under denna inledande session ger Markus och Micke en överblick över vad som är på gång!

15 minuters bensträckare.

 

Lär dig Fabric-konceptet och hur du kan få en mer flexibel, dynamisk och automatiserad miljö med bättre prestanda och till en mycket lägre kostnad än idag.

En timmes lättare lunch i foajén.

Lär dig hur du bygger och rullar ut Software Defined Storage, Software Defined Network och Software Defined Compute i Microsoft-stacken.

Vi täcker allt från design till hårdvara, men delar även med oss av vår egen erfarenhet av vad man absolut INTE ska göra.

”Vi har redan gjort misstagen åt dig – nu ska vi lära dig alla rätt istället!” – Mike.

15 minuter bensträckare.

Både System Center och Windows Server uppdateras. I denna session kommer vi täcka alla nya features och nya möjligheter.

Du kommer inte enbart att lära dig om ny funktionalitet, utan även hur man sätter detta i en större kontext vid uppgraderingar, uppdateringar och att upprätthålla hela System Center-stacken på ett enkelt sätt.

Kaffe och kaka serveras i foajén.

Azure utvecklas ständigt.

Nu visar vi upp de senaste funktionerna och hur du utökar din miljö till det offentliga molnet. På så sätt kan du dra nytta av de främsta funktionerna i molnet, men fortfarande bibehålla i full kontroll av din miljö.

“Vi älskar frågor!”

Under Datacenter & Cloud Roadshow vill Markus och Micke täcka in alla era frågor i agendan.

Passa på att skicka frågorna per mail eller twittra till @TrueSec_se så får du garanterat svar under eventet.

 

 

Bokningsvillkor

Ombokning
Ordern är bindande, men det är kostnadsfritt att boka om ditt event upp till 15 arbetsdagar före event- eller labbstart. Därefter debiteras hela avgiften. Platsen kan alltid ersättas av kollega.

Betalningsvillkor
Betalningsvillkor 30 dagar netto efter beställning. Moms tillkommer på samtliga priser.

Förbehåll
TrueSec förbehåller sig rätten att vid uppkomna situationer, byta talare, senarelägga eller ställa in planerade event eller labb. Deltagare bokas om till senare tillfälle, alternativt återbetalas erlagd avgift.

Personuppgifter
I samband med bokning godkänner du att dina uppgifter behandlas med modern informationsteknik och lagras i Wintel Group-koncernen för att vi skall kunna genomföra våra åtaganden, vad det gäller distribution, service samt att mottaga information från koncernen och utvalda partners med modern kommunikationsteknik. Med modern kommunikationsteknik menas idag kontaktvägar som e-post, sms, mms samt postalt.